Aktuellt

3 platser kvar i Studiecirkel om Hovdala i höst . Vi träffas på tisdagar , om 5 tillfällen, med start 28 september kl 1830 på Boketorp. Avgift 500 kr . Litteratur och fika ingår. Anmäl dig till Hans Inge Lindulf 0704035211 eller hi.lindulf@gmail.com

5 september Finjasjön runt med Hovdala Vänner .På en fantastisk dag med härlig bridsommar gav sig 15 cyklister med Hovdala Vänner som värd ,iväg på Finjasjön runt ! Ett flertal stopp med historiska berättelser och lite förfriskningar stod flera styrelsemedlemmar för ! Vid Skurup fick vi även se ettsvanpar med tre ungar som spatserade omkring på stubbåkern ! Efter den långa nedförsbacken mot slottet blev det en välförtjänt fikastund på yttre borggården! En lyckad dag ! Kanske ett liknande arrangemang nästa år !

OBS ändrat datum ! 3 oktober är det återigen Skördefest på Hovdala . Festen hålls i år helt utomhus och Hovdala Vänner kommer att finnas på plats med med försäljning på inre borggården . Välkomna !

11 juli avhölls årsmöte för Hovdala vänner på Hovdala . I ett strålande solsken höll föreningen sitt årsmöte i utställningslokalen på Hovdala slott.Ett 30 tal medlemmar hade slutit upp och vi fick en ny ordförande efter några års ambulerande .Elizabeth Möller valdes till ordförande och Ulla Marie Carlson valdes in som styrelseledamot. Vi tackar Olof Larsson , som valt att avsluta sitt styrelseuppdrag i Hovdala Vänner.

%d bloggare gillar detta: